Over ons

  Maatwerk is onze standaard

  Inmiddels bestaat HOUT & STEEN alweer meer dan 2 jaar! Terug kijkend hebben we 2 prachtige jaren gehad. 2 jaren waarin wij de kans hebben gekregen van onze klanten mooie dingen voor ze te leveren, te monteren en aan te leggen in hun tuin. Daar zijn wij natuurlijk zeer blij mee! HOUT & STEEN staat voor....prachtige dingen maken van natuurlijke materialen. En dat hebben we de afgelopen 2 jaar gedaan.

  Ondertussen hebben we een aantal activiteiten toegevoegd aan ons bedrijf. Wij zijn ondernemers met een maatschappelijke missie en daarom hebben wij een sociale tak toegevoegd aan ons bedrijf. We hebben inmiddels een prachtige mix gemaakt van het zakelijke en het maatschappelijke, daar zijn we erg trots op.

  Wat kunt van HOUT & STEEN verwachten:

  TUINWENSEN EN WOONDROMEN
  Wij ontwerpen tuinen en leveren en monteren daarin de volgende producten: tuinhuizen, overkappingen (hout & aluminium), schuren, carports, dierenverblijven, speeltoestellen, enz. Wij werken met maatwerk-producten in diverse houtsoorten en andere materialen. Ook doen wij grondwerk en aanleg van sierbestrating. U kunt bij ons terecht voor complete tuinplannen, maar ook onderdelen daarvan. Woondromen realiseren wij middels mooie houtproducten voor binnen en buiten. Denk aan prachtige tafels, kasten en woondecoratie. Gemaakt van steigerhout, oud pallethout of douglas hout. In onze winkel bevinden zich wat voorraadproducten, maar ook hierin leveren wij uiteraard maatwerk-producten.

   

  WORKSHOPS & KINDERFEESTJES
  Een onderdeel wat wij hebben toegevoegd vanaf half 2016 is de worskshops en kinderfeestjes. We hebben inmiddels prachtige dingen gemaakt. Hou voor de volgende workshops de workshoppagina in de gaten! Kinderfeestjes zijn altijd op aanvraag. Neem daarvoor contact op.

   

  DAGBESTEDING
  Sinds 1 januari 2016 hebben wij ook plaats voor dagbesteding, activering of coaching. In ons bedrijf kun je dan weer werken naar een reguliere baan of puur zorgen dat je een fijne daginvulling hebt. Een dag waarin je leert en meewerkt aan het maken prachtige tuindingen, zoals tuinhuizen, schuttingen, overkappingen en dergelijke. Ook maken we prachtige woondecoratie van hout en andere materialen, welke worden verkocht in onze winkel. Dagelijks wordt er gezorgd voor de diertjes. Nieuw is het maken van zeep en bruisballen. Een artikel dat wij hebben toegevoegd, omdat we tot nu toe veel 'mannendingen' deden binnen de dagbesteding. Hout & Steen staat voor....prachtige dingen creëren uit natuurlijke materialen. Dit geldt ook voor de zeep en de bruisballen, dus past erg goed binnen ons concept.

  Binnenkort starten we met de projecten 'theetuin' en 'kweken in de kassen'. Ben je op zoek naar een fijne plek, waar je meewerkt aan het maken van prachtige dingen voor zowel huis als tuin? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek!

   

  Een greep uit onlangs gerealiseerde projecten

  Project 1

  Tuinaanleg in Nieuw-Buinen

  Nieuw gazon, nieuwe overkapping en aanleg tuin.

  Project 2

  Tuinrenovatie Stadskanaal.


  Overkapping als verlenging tuinhuis.


  Walbeschoeiing en trap.


  Grasmat aanbrengen.


   

  Project 3

  Douglas overkapping Veendam

  met polycarbonaat daksysteem van pext.

  Brut aluminium afwerking en dakgoot.

  Project 4

  Douglas tuinhuis met overkapping Muntendam.

  Doorgetrokken gesloten douglas schutting.

  Linker zijwand gesloten met glas.

  Vlonder van hardhout.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Over Hout & Steen

  Hout & Steen is verrassend en veelzijdig. Van idee tot ontwerp en uitvoering. Wij doen het allemaal. Maatwerk is bij ons de standaard. Daarnaast zijn we maatschappelijk betrokken met onze dagbesteding. En tot slot kunt u elk seizoen bij ons terecht voor een verrassende en gezellige workshop.

  Contact

  Hout & Steen

  Iepenlaan 1
  9521 AZ Nieuw-Buinen
  Tel: 085-9022447
   
  Buitenstebinnen
  bij Hout & Steen
  Hoofdstraat 4
  9501 CR Stadskanaal     
   
  Kvk 69825742
  BTW NL858027860B01
  Hout & Steen Nieuw-Buinen

   

  © 2021 Hout & Steen. Alle rechten voorbehouden. Design: dvhp.nl