Tuinhuizen

  Wij leveren maatwerk tuinhuizen en blokhutten! Maatwerk wil zeggen; een prefab pakket waarin u al uw wensen kwijt kan of een blokhut in een standaard maat als stapelpakket. Prefab pakketten worden als complete wanden, spanten en verdere onderdelen aangeleverd. Een blokhut bestaat uit allemaal lossen delen die je moet stapelen. Voor duidelijke informatie hierover adviseren we u eens langs te komen!

  Wij onderscheiden ons in het feit dat we creatief en oplossingsgericht kunnen denken. We vinden het fijn om met onze klanten te sparren over de mogelijkheden en oplossingen voor bepaalde dingen, maar ook om de dingen op te lossen zonder concessies te doen in uitstraling. Het is altijd een prachtige uitdaging om die twee aspecten samen te laten komen.

  Wij leveren ook onze tuinhuizen in diverse houtsoorten! U kunt denken aan douglas zweeds rabat, maar ook aan verticaal halfhoutsrabat en aan douglas schaaldelen. Ook werken we met geïmpregneerd vuren hout en eventueel eiken hout. Ook zijn red cedar en kunststof bekleding een mogelijkheid.

  Al met al is het verstandig om eens langs te komen en u te laten inspireren en adviseren, waarbij u een helder idee krijgt over de mogelijkheden en de prijzen die daar in het verlengde bij horen.

  Kom gauw langs voor een advies op maat! Wij helpen u graag en zien elk tuinhuis weer als een uitdaging!

  Een greep uit onze tuinhuizen

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Over Hout & Steen

  Hout & Steen is verrassend en veelzijdig. Van idee tot ontwerp en uitvoering. Wij doen het allemaal. Maatwerk is bij ons de standaard. Daarnaast zijn we maatschappelijk betrokken met onze dagbesteding. En tot slot kunt u elk seizoen bij ons terecht voor een verrassende en gezellige workshop.

  Contact

  Hout & Steen

  Iepenlaan 1
  9521 AZ Nieuw-Buinen

  E-mail: houtensteen@outlook.com
  Tel: 06-15557567

  Kvk 65235037
  BTW NL102737599B01

  © 2018 Hout & Steen. Alle rechten voorbehouden. Design: dvhp.nl