Houtbouw

  Sinds jaar en dag maken en monteren wij alles wat u qua hout zou wensen in de tuin. Van een mooie lariks picknicktafel tot een prachtige drentse kapschuur, en alles wat daar tussen zit. Strakke vormen, landelijke stijlen tot uiterst creatieve oplossingen die zowel passen bij u als in uw omgeving.

  We maken niet alleen een tuinhuis of schuur, met onze passie en creativiteit creëeren we de meest bijzondere dingen. We denken graag met u mee! We bezoeken graag vrijblijvend uw locatie om daarna een vrijblijvende offerte voor u uit te brengen.

  Heeft u zelf een idee of een schets? Mail het naar ons, ook dan kunt u een vrijblijvend voorstel van ons verwachten. Voor een inspirerend gesprek verzoeken wij u een afspraak te maken, zodat wij alle tijd hebben om samen tot een maatwerk oplossing te komen! 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Over Hout & Steen

  Hout & Steen is verrassend en veelzijdig. Van idee tot ontwerp en uitvoering. Wij doen het allemaal. Maatwerk is bij ons de standaard. Daarnaast zijn we maatschappelijk betrokken met onze dagbesteding. En tot slot kunt u elk seizoen bij ons terecht voor een verrassende en gezellige workshop.

  Contact

  Hout & Steen

  Iepenlaan 1
  9521 AZ Nieuw-Buinen

  E-mail: houtensteen@outlook.com
  Tel: 06-15557567

  Kvk 65235037
  BTW NL102737599B01

  © 2018 Hout & Steen. Alle rechten voorbehouden. Design: dvhp.nl