Dagbesteding in Drenthe


  Sinds 1 januari 2016 hebben hebben wij plaats voor dagbesteding, activering en coaching. Bij ons werk je naar een reguliere baan of heb je een fijne dagbesteding. Een dag waarin je leert en meewerkt aan het maken prachtige tuindingen, zoals tuinhuizen, schuttingen, overkappingen en dergelijke. Ook maken we prachtige woondecoratie van hout en andere materialen, welke worden verkocht in onze winkel. Nieuw is het maken van zeep en bruisballen. Dit hebben wij toegevoegd omdat we tot nu toe veel 'mannendingen' deden. Hout & Steen staat voor....prachtige dingen creëren uit natuurlijke materialen.

  Binnenkort starten we met de projecten 'theetuin' en 'kweken in de kassen'. Zoek je een fijne plek, waar je meewerkt aan het maken van prachtige dingen voor zowel huis als tuin? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek!

   

  Impressie dagbesteding

  Over Hout & Steen

  Hout & Steen is verrassend en veelzijdig. Van idee tot ontwerp en uitvoering. Wij doen het allemaal. Maatwerk is bij ons de standaard. Daarnaast zijn we maatschappelijk betrokken met onze dagbesteding. En tot slot kunt u elk seizoen bij ons terecht voor een verrassende en gezellige workshop.

  Contact

  Hout & Steen

  Iepenlaan 1
  9521 AZ Nieuw-Buinen

  E-mail: houtensteen@outlook.com
  Tel: 06-15557567

  Kvk 65235037
  BTW NL102737599B01

  © 2018 Hout & Steen. Alle rechten voorbehouden. Design: dvhp.nl